CONTACT

 

 

Contact opnemen

Heb je een vraag, klacht of wil je iets met ons delen? Stuur ons een e-mail aan sam@go-ugo.com

Veel gestelde vragen 

Wat is U GO?

U GO is een Vitamin & Protein shot. Het bevat 50% van je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine B2, B3, B5, B12, C en ijzer. Deze voedingsstoffen ondersteunen het energieniveau en helpen vermoeidheid te verminderen. U GO bevat 5 gram proteïnen voor sterkere spieren en spieropbouw en voor het behoud van sterke botten. In U GO zit alleen echt ‘cold pressed’ sap van groente en fruit en dat maakt het super lekker. Een shotje U GO is ideaal bij ontbijt, lunch of als tussendoortje on the go! U GO is verkrijgbaar in de smaak Mango Orange Passion en in Ginger Carrot Apple.

Hoe werken de shots tegen vermoeidheid?

U GO Vitamin & Protein shots bevatten 50% van je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine B2, B3, B5, B12, C en ijzer. Deze voedingsstoffen ondersteunen het energieniveau en helpen vermoeidheid te verminderen. U GO bevat 5 gram proteïnen voor sterkere spieren en spieropbouw en voor het behoud van sterke botten.

Voor wie is U GO?

Voor iedereen die wel een extraatje kan gebruiken!

Hoe lang zijn de shots houdbaar?

U GO shots worden gemaakt met ‘cold pressed’ fruit- en groentesap en fruitpuree. Na persing wordt met ‘high pressure processing’ (HPP) gezorgd dat schimmels en bacteriën worden gedood en alle vitamines en mineralen behouden blijven. Zo blijven de shots langer vers!

De houdbaarheidsdatum (T.H.T. = ten minste houdbaar tot) staat op de dop van de shotjes. De THT-datum is de datum tot welke de fabrikant een goede kwaliteit van het betreffende product kan garanderen.

Na deze datum kun je je shotje nog probleemloos en zonder veel risico eten, al bestaat de kans dat de smaak, de geur of de kleur van het product verandert. Ook kan het vitaminegehalte achteruit gaan. Ruik en proef zelf of je je shotje nog wilt drinken. Je hoeft je shotje na het verstrijken van de THT-datum in elk geval nog niet meteen weg te gooien. Daarmee voorkom je voedselverspilling.

Hoeveel shots mag ik maximaal per dag drinken?

Vanwege het ijzerniveau van de shots (per shot 50% van je dagelijkse referentie inname), raden wij maximaal 2 shots per dag aan.

Kan het kwaad als ik de shotjes buiten de koelkast bewaar?

Het is het best om je shotjes in de koelkast te bewaren en ze direct na openen op te drinken. De shotjes zijn bovendien koud het lekkerst. Omdat de shotjes van vers sap gemaakt zijn raden we het af om ze meer dan 8 uur buiten de koelkast (4 à 7 graden) te bewaren. Dus je kunt je shotje na aankoop prima meenemen voor een tijdje later.

Waarom is het flesje van plastic? Is glas niet duurzamer?

Het flesje bestaat uit 75% gerecycled plastic (RPET). De overige 25% is bio based plastic. Dat betekent dat een deel gemaakt is van plantaardig afval, bijvoorbeeld van suikerriet. Het hele flesje is recyclebaar. Als je plastic recycled is het flesje zelfs duurzamer dan glas. Bovendien is dit flesje nodig voor de ‘high pressure processing (HPP)-behandeling’ waarmee de shots langer vers blijven.

Voedingswaarden & allergenen

Wat voor proteïnen zitten in U GO shots?

Elk shotje bevat 5 gram proteïne uit zuivel. Dit zijn wei-eiwitten van de hoogste kwaliteit, die ook voor sportvoeding en kindervoeding worden gebruikt.

Hoeveel suiker bevatten de U GO Shots?

U GO bevat 5,2 gram van nature aanwezige suikers uit het fruitsap per shot (8,6 gram per 100 ml). De shots bevatten geen toegevoegde suiker. Ter vergelijking: een blikje energy drink bevat 5 à 6 keer zoveel suiker. Bekijk hier de voedingswaarden.

Welke allergenen zitten in U GO? (zoals gluten, koemelkeiwit en lactose)

U GO bevat 5 gram wei-eiwit (koemelkeiwit). Daarnaast bevat het een heel klein beetje lactose, namelijk 0,3 gram lactose per shot. De meeste mensen met lactose-intolerantie zullen hier geen tot weinig klachten van krijgen. In U GO zitten verder geen gluten of andere allergenen. Bekijk hier de voedingswaarden.

Kan ik U GO gebruiken als ik lactose-intolerant ben?

In een U GO shot zit 0,3 gram lactose per shot. De meeste mensen met lactose-intolerantie zullen hier geen tot weinig klachten van krijgen.

Is U GO glutenvrij?

Ja, er zitten geen gluten in U GO shots.

Is U GO vegetarisch?

Ja, er zit geen vlees of vis in.

Is U GO veganistisch?

Nee, de shotjes bevatten wei-eiwit uit zuivel.

 

Kan ik U GO nemen als ik zwanger ben?

Ja. In U GO zit alleen echt sap van ‘cold pressed’ groente en fruit en toegevoegde vitamine B2, B3, B5, B12, C, ijzer en proteïne uit zuivel. Verder geen toevoegingen. In U GO zit geen rauwe melk.

Kan ik U GO nemen als ik ziek ben of medicijnen gebruik?

Ja, in de meeste gevallen wel. U GO is een lekker en gezond extraatje. In U GO zit alleen echt sap van ‘cold pressed’ groente en fruit en toegevoegde vitamine B2, B3, B5, B12, C, ijzer en proteïne uit zuivel. Verder geen toevoegingen. Voor mensen die door omstandigheden meer eiwit nodig hebben kan U GO een makkelijke en lekkere manier zijn om extra voedingsstoffen binnen te krijgen. Bij twijfel raden we je aan om contact op te nemen met je huisarts, behandelend arts of diëtist.

Ik ben bezig met afvallen, kan ik U GO nemen zonder schuldgevoel?

Ja, U GO is een extraatje met weinig calorieën! U GO bevat ongeveer48 kcal per shot en heeft een laag gehalte aan vet en suiker. Een U GO shot bevat 50% van je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine B2, B3, B5, B12, C, ijzer en 5 gram proteïnen en kan dus een lekker en gezond tussendoortje zijn als je wilt afvallen. Bij twijfel raden we je aan om contact op te nemen met je diëtist of gewichtsconsulent. Bekijk hier de voedingswaarden.

Bestellen & samenwerken

Waar kan ik U GO kopen?

U GO is te koop bij deze verkooppunten. Het is niet meer mogelijk U GO via de webshop te bestellen. Zakelijk klanten kunnen U GO bestellen via deze groothandels: Sligro, TotaalVers, Lekkerland, Bidfood en FoodFocus. Klanten kunnen mailen met Sam@go-ugo.com voor vragen over verkooppunten.

Ik ben ondernemer en wil U GO verkopen. Hoe kan ik U GO inkopen?

Je kunt U GO op dit moment inkopen via groothandels: Sligro, TotaalVers, FoodFocus, Lekkerland en Bidfood. We werken aan het uitbreiden van verkrijgbaarheid via groothandels. Zit jouw groothandel hier niet bij? Laat je groothandel weten dat je het wilt inkopen en laat het ons gelijk weten via sam@go-ugo.com, dan gaan wij ook gelijk aan de slag om te zorgen dat je kunt bestellen. 

Ik wil graag kijken of ik met U GO kan samenwerken, met wie kan ik contact opnemen?

Leuk! We zien graag je e-mail met je voorstel tegemoet aan sam@go-ugo.com.

Ik ben influencer en wil graag samenwerken met U GO, met wie kan ik contact opnemen?

Leuk! We willen graag weten wie je bent en wat je idee is! We zien graag je e-mail met je voorstel tegemoet aan sam@go-ugo.com.