Vacature marketing-stage bij scale up
u go vitamin & protein shots

Creatieve topper gezocht!
Periode augustus 2020 – januari 2021


Wij bieden:

⚡ Marketing-ervaring bij een ambitieuze startup die net in de scale up fase zit

⚡ Gezellig klein team – hard werken en even hard successen vieren

⚡ Elke dag gezonde shots

⚡ Goede stagevergoeding

U GO is het resultaat van een klein team met een missie: een gezond product dat energie geeft aan jongeren. Na een jaar experimenteren, testen, leren en verbeteren, online en offline verkopen en écht goed luisteren naar je consumenten is U GO nu aan het groeien. Grijp deze kans om stage te lopen in deze super leerzame scale up-fase!

Je zult in ons kleine team werken aan de marketingactiviteiten om U GO groter te maken. Zoals leuke online en offline activaties bij introductie van U GO bij een nieuwe klant, influencer-campages en creatie van content voor shopper floor materiaal, voor onze socials en voor op de website. Je bent betrokken en krijgt verantwoordelijkheden bij het bepalen van de doelen, de strategie, je laat je creatieve brein volledig los op een gaaf plan en zorgt voor de uitvoering en rapportage. Je weet als geen ander wie de U GO kopers zijn en weet dus precies hoe je hen enthousiast maakt om te zorgen dat U GO een echt ‘love brand’ is. Je bouwt verder aan onze relatie met de influencers zodat ook zij echte ambassadeurs worden en mooie posts en story’s voor ons plaatsen. Zorg jij met jouw acties voor echte engagement op insta?

Het werken in een klein team betekent dat we alles zelf doen en je zult volledig meedraaien. We creëren zelf content en brengen zelf materialen of pakketten naar klanten of influencers. Tijdens de groei van U GO blijven we experimenteren, testen, leren door naar consumenten te luisteren en kijken.

Voor jou een unieke kans om kennis te maken met de verschillende facetten van het marketing-vak en te leren hoe je een merk en product laat groeien. We bieden je de gelegenheid om veel te leren en direct effect te zien van jouw bijdrage aan U GO in Nederland.

Geen dag is hetzelfde dus wees voorbereid op een afwisselende stage!

Requirements:

  • Creatief
  • Proactief en zelfstartend
  • Flexibel, je kunt omgaan met veranderingen
  • Teamplayer, je zet je in om samen doelen te bereiken
  • HBO/WO niveau, eind Bachelor of Masterstudent
  • Startdatum: augustus of september 2020
    Periode: 3 – 6 maanden
  • Beschikbaar voor minimaal 4 dagen in week
  • Locatie: Amersfoort (met de trein 15 min. vanuit Utrecht en 30 min. vanuit Amsterdam)

We kunnen niet wachten je CV en je motivatie waarom jij onze creatieve topper bent in onze mailbox te zien: sam@go-ugo.com.

Veel gestelde vragen

Hoe werken de shots tegen vermoeidheid?

U GO Vitamin & Protein shots bevatten 50% van je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine B2, B3, B5, B12, C en ijzer. Deze voedingsstoffen helpen vermoeidheid te verminderen en ondersteunen je energieniveau. De 5 gram proteïne draagt bij aan spieropbouw en het behoud van sterke botten.

Wat voor proteïnen zitten in U GO shots?

Elk shotje bevat 5 gram proteïne uit zuivel. Dit zijn wei-eiwitten van de hoogste kwaliteit, die ook voor sportvoeding en kindervoeding worden gebruikt.

Welke allergenen zitten in U GO? (zoals gluten, koemelkeiwit en lactose)

U GO bevat 5 gram wei-eiwit (koemelkeiwit). Daarnaast bevat het een heel klein beetje lactose, namelijk 0,3 gram lactose per shot. De meeste mensen met lactose-intolerantie zullen hier geen tot weinig klachten van krijgen. In U GO zitten verder geen gluten of andere allergenen. Bekijk hier de voedingswaarden.

Waarom is het flesje van plastic? Is glas niet duurzamer?

We wilden graag een zo duurzaam mogelijk flesje. Het flesje bestaat uit 75% gerecycled plastic (RPET). De overige 25% is bio based plastic. Dat betekent dat een deel gemaakt is van plantaardig afval, bijvoorbeeld van suikerriet. Het hele flesje is recyclebaar. Als je plastic recycled is het flesje zelfs duurzamer dan glas. Bovendien is dit flesje nodig voor de ‘high pressure processing (HPP)-behandeling’ waarmee de shots langer vers blijven.

Ik ben influencer en wil graag samenwerken met U GO, met wie kan ik contact opnemen?

Leuk! We willen graag weten wie je bent en wat je idee is! We zien graag je e-mail met je voorstel tegemoet aan sam@go-ugo.com.