Sales-stage bij scale up
U Go Vitamin & Protein Shot

Commerciële topper gezocht!
Periode augustus 2020 – januari 2021


Wij bieden:

⚡ Marketing/Sales-ervaring bij een ambitieuze startup die in de scale up fase zit

⚡ Gezellig klein team – hard werken en even hard successen vieren

⚡ Goede stagevergoeding

U GO (www.go-ugo.com) is het resultaat van een klein team met een missie: een gezond product dat energie geeft aan jongeren. Na een jaar experimenteren, testen, leren en verbeteren, online en offline verkopen en écht goed luisteren naar je consumenten is U GO nu klaar om te groeien! Grijp deze kans om stage te lopen in deze super leerzame fase: we gaan van startup naar scale up!

Jouw werkzaamheden
Je zult in ons kleine team werken aan hoe we het product het beste kunnen lanceren in verschillende (buitenlandse) markten. Het zal een afwisselend takenpakket zijn, waarbij je helpt testen onder welk merk het product het beste past per markt, in welk kanaal, op welk prijspunt en hoe het perfect in het schap ligt. Waar kun je dit beter doen dan in het land zelf? Dit betekent dat je mogelijk mee gaat naar het buitenland om daar te weten waar de consumenten daar behoefte aan hebben.

Agile werken
Het werken in een klein team betekent dat we alles zelf doen en je zult volledig meedraaien. Tijdens de groei van U GO blijven we agile werken en experimenteren, testen, leren door naar consumenten te luisteren en kijken. Daarbij maken we gebruik van alle contacten en kennis binnen FrieslandCampina!

Jouw effect direct zichtbaar
Voor jou een unieke kans om kennis te maken met de verschillende facetten van ondernemerschap in de FMCG en te leren hoe je een product van start up naar scale up groeit. Hierbij heb je de voordelen van start-up ervaring en kennis en ervaring van FrieslandCampina. We bieden je de gelegenheid om veel te leren en direct effect te zien van jouw bijdrage aan U GO. Geen dag is hetzelfde dus wees voorbereid op een afwisselende stage!

Requirements:

  • Creatief, proactief en zelfstartend
  • Flexibel, je kunt omgaan met veranderingen
  • Teamplayer, je zet je in om samen doelen te bereiken
  • HBO/WO niveau, eind Bachelor of Masterstudent
  • In bezig van rijbewijs B
  • Startdatum begin juni of september, 3 – 6 maanden
  • Beschikbaar voor minimaal 4 dagen meewerken week en eventueel aanvulling van 1 dag per week scriptie.
  • Locatie: Amersfoort, tegenover het CS (met de trein 15 min vanuit Utrecht en 30 min vanuit Amsterdam)en/ of van huis uit virtueel.

We kunnen niet wachten je CV en je motivatie waarom jij onze commerciële topper bent in onze mailbox te zien: sam@go-ugo.com.

Veel gestelde vragen

Hoe werken de shots tegen vermoeidheid?

U GO Vitamin & Protein shots bevatten 50% van je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine B2, B3, B5, B12, C en ijzer. Deze voedingsstoffen helpen vermoeidheid te verminderen en ondersteunen je energieniveau. De 5 gram proteïne draagt bij aan spieropbouw en het behoud van sterke botten.

Wat voor proteïnen zitten in U GO shots?

Elk shotje bevat 5 gram proteïne uit zuivel. Dit zijn wei-eiwitten van de hoogste kwaliteit, die ook voor sportvoeding en kindervoeding worden gebruikt.

Welke allergenen zitten in U GO? (zoals gluten, koemelkeiwit en lactose)

U GO bevat 5 gram wei-eiwit (koemelkeiwit). Daarnaast bevat het een heel klein beetje lactose, namelijk 0,3 gram lactose per shot. De meeste mensen met lactose-intolerantie zullen hier geen tot weinig klachten van krijgen. In U GO zitten verder geen gluten of andere allergenen. Bekijk hier de voedingswaarden.

Waarom is het flesje van plastic? Is glas niet duurzamer?

We wilden graag een zo duurzaam mogelijk flesje. Het flesje bestaat uit 75% gerecycled plastic (RPET). De overige 25% is bio based plastic. Dat betekent dat een deel gemaakt is van plantaardig afval, bijvoorbeeld van suikerriet. Het hele flesje is recyclebaar. Als je plastic recycled is het flesje zelfs duurzamer dan glas. Bovendien is dit flesje nodig voor de ‘high pressure processing (HPP)-behandeling’ waarmee de shots langer vers blijven.

Ik ben influencer en wil graag samenwerken met U GO, met wie kan ik contact opnemen?

Leuk! We willen graag weten wie je bent en wat je idee is! We zien graag je e-mail met je voorstel tegemoet aan sam@go-ugo.com.