Sales-stage bij scale up
U Go Vitamin & Protein Shot

Commerciële topper gezocht!
Periode augustus 2020 – januari 2021


Wij bieden:

⚡ Sales-ervaring bij een ambitieuze scale up

⚡ Gezellig klein team – hard werken en even hard successen vieren

⚡ Elke dag gezonde shots

⚡ Goede stagevergoeding

U GO is het resultaat van een klein team met een missie: een gezond product dat energie geeft aan jongeren. Na een jaar experimenteren, testen, leren en verbeteren, online en offline verkopen en écht goed luisteren naar je consumenten is U GO nu aan het groeien. Grijp deze kans om stage te lopen in deze super leerzame scale up-fase!

Je zult in ons kleine team werken aan de lancering van U GO bij nieuwe grote klanten. Het zal een afwisselend takenpakket zijn dat bestaat uit zorgen dat U GO perfect in het schap ligt bij nieuwe en bestaande klanten. Je weet als geen ander dat een goede relatie essentieel is en gaat deze aan met de klant en maakt de mensen die er werken enthousiast zodat zij onze ambassadeurs worden. Als je kansen ziet voor een klant om meer U GO te verkopen dan voel je je vrij om ze te grijpen. De echte salestijger kan zijn of haar hart ophalen: je mag new business doen bij relevante prospects en de deal closen. Je volgt goed hoe de business gaat door analyses te maken van effecten van plek in store, promo-acties, media-ondersteuning en prijspunt. Het werken in een klein team betekent dat we alles zelf doen en je zult volledig meedraaien. We zorgen zelf voor prospectlijsten van potentiële klanten, brengen zelf materialen of pakketten naar klanten of influencers. Tijdens de groei van U GO blijven we experimenteren, testen, leren door naar consumenten te luisteren en kijken.

Voor jou een unieke kans om kennis te maken met de verschillende facetten van het sales-vak en te leren hoe je een merk en product laat groeien. We bieden je de gelegenheid om veel te leren en direct effect te zien van jouw bijdrage aan U GO in Nederland.

Geen dag is hetzelfde dus wees voorbereid op een afwisselende stage!

Requirements:

  • Proactief en zelfstartend
  • Flexibel, je kunt omgaan met veranderingen
  • Teamplayer, je zet je in om samen doelen te bereiken
  • HBO/WO niveau, eind Bachelor of Masterstudent
  • Rijbewijs B
  • Startdatum augustus of september 2020
  • Periode: 3 – 6 maanden
  • Beschikbaar voor minimaal 4 dagen in week
  • Locatie: Amersfoort (met de trein 30 min. vanuit Amsterdam en 15 min. vanuit Utrecht)

We kunnen niet wachten je CV en je motivatie waarom jij onze commerciële topper bent in onze mailbox te zien: sam@go-ugo.com.

 

Veel gestelde vragen

Hoe werken de shots tegen vermoeidheid?

U GO Vitamin & Protein shots bevatten 50% van je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine B2, B3, B5, B12, C en ijzer. Deze voedingsstoffen helpen vermoeidheid te verminderen en ondersteunen je energieniveau. De 5 gram proteïne draagt bij aan spieropbouw en het behoud van sterke botten.

Wat voor proteïnen zitten in U GO shots?

Elk shotje bevat 5 gram proteïne uit zuivel. Dit zijn wei-eiwitten van de hoogste kwaliteit, die ook voor sportvoeding en kindervoeding worden gebruikt.

Welke allergenen zitten in U GO? (zoals gluten, koemelkeiwit en lactose)

U GO bevat 5 gram wei-eiwit (koemelkeiwit). Daarnaast bevat het een heel klein beetje lactose, namelijk 0,3 gram lactose per shot. De meeste mensen met lactose-intolerantie zullen hier geen tot weinig klachten van krijgen. In U GO zitten verder geen gluten of andere allergenen. Bekijk hier de voedingswaarden.

Waarom is het flesje van plastic? Is glas niet duurzamer?

We wilden graag een zo duurzaam mogelijk flesje. Het flesje bestaat uit 75% gerecycled plastic (RPET). De overige 25% is bio based plastic. Dat betekent dat een deel gemaakt is van plantaardig afval, bijvoorbeeld van suikerriet. Het hele flesje is recyclebaar. Als je plastic recycled is het flesje zelfs duurzamer dan glas. Bovendien is dit flesje nodig voor de ‘high pressure processing (HPP)-behandeling’ waarmee de shots langer vers blijven.

Ik ben influencer en wil graag samenwerken met U GO, met wie kan ik contact opnemen?

Leuk! We willen graag weten wie je bent en wat je idee is! We zien graag je e-mail met je voorstel tegemoet aan sam@go-ugo.com.