Selecteer een pagina

U GO VOOR ONDERNEMERS

 

 

Jongeren en millenials zijn vaak moe…

Maar liefst 8 op de 10 jongeren en millenials voelt zich meer dan 3 keer per week moe blijkt uit onderzoek bij mensen in deze leeftijdscategorie. Wij gingen op zoek naar een gezond extraatje dat helpt vermoeidheid te bestrijden.

De oplossing:
U GO Vitamin & Protein shots!
Extraatje nodig?

Innovatie samen met de consument ontwikkeld en continu geoptimaliseerd.

50% van je dagelijkse behoefte vitamine B*, C en ijzer

Deze voedingsstoffen helpen vermoeidheid te verminderen en ondersteunen je energieniveau.

*Vitamine B2, B3, B5 en B12

5 gram proteïnen

Voor sterkere spieren en spieropbouw en voor het behoud van sterke botten.

100% 'cold pressed' sap, geen toegevoegde suikers

Alleen echt sap van ‘cold pressed’ groente en fruit is het lekkerst. Twee smaken: Mango Orange Passion en Ginger Carrot Apple.

Unieke innovatie
in groeiende shots-markt

U GO is samen met de consument ontwikkeld en geoptimaliseerd. Het resultaat: meer dan 20.000 shots verkocht en door onze klanten beoordeeld met 4,5 uit 5 sterren!

Bewezen goede verkoop ‘on the go’

Uit tests bij verkooppunten blijken goede resultaten voor rotaties en groei van de gehele shots-categorie.

U GO inkopen 

Het is op dit moment niet mogelijk U GO te bestellen. Vanwege de Corona-crisis hebben we besloten om tijdelijk te stoppen met de verkoop van U GO op de Nederlandse markt. Met vragen kun je je richten tot: sam@go-ugo.com

U GO wordt geleverd in een omdoos met 6 shots erin van 60ml per stuk.

De omdoos kun je uitvouwen en -scheuren tot een presentatiedoosje met standout in het schap

De doosjes zijn stapelbaar voor extra verhoging in het schap

Na 1 jaar verkopen online, tienduizenden verkochte shots en mooie reviews van gemiddeld 4,5 uit 5 sterren van onze klanten, zijn we supertrots dat we nu in Nederland te koop zijn. U GO!

Veel gestelde vragen

Hoe werken de shots tegen vermoeidheid?

U GO Vitamin & Protein shots bevatten 50% van je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine B2, B3, B5, B12, C en ijzer. Deze voedingsstoffen helpen vermoeidheid te verminderen en ondersteunen je energieniveau. De 5 gram proteïne draagt bij aan spieropbouw en het behoud van sterke botten.

Wat voor proteïnen zitten in U GO shots?

Elk shotje bevat 5 gram proteïne uit zuivel. Dit zijn wei-eiwitten van de hoogste kwaliteit, die ook voor sportvoeding en kindervoeding worden gebruikt.

Welke allergenen zitten in U GO? (zoals gluten, koemelkeiwit en lactose)

U GO bevat 5 gram wei-eiwit (koemelkeiwit). Daarnaast bevat het een heel klein beetje lactose, namelijk 0,3 gram lactose per shot. De meeste mensen met lactose-intolerantie zullen hier geen tot weinig klachten van krijgen. In U GO zitten verder geen gluten of andere allergenen. Bekijk hier de voedingswaarden.

Waarom is het flesje van plastic? Is glas niet duurzamer?

Het flesje bestaat uit 75% gerecycled plastic (RPET). De overige 25% is bio based plastic. Dat betekent dat een deel gemaakt is van plantaardig afval, bijvoorbeeld van suikerriet. Het hele flesje is recyclebaar. Als je plastic recycled is het flesje zelfs duurzamer dan glas. Bovendien is dit flesje nodig voor de ‘high pressure processing (HPP)-behandeling’ waarmee de shots langer vers blijven.

Ik ben influencer en wil graag samenwerken met U GO, met wie kan ik contact opnemen?

Leuk! We willen graag weten wie je bent en wat je idee is! We zien graag je e-mail met je voorstel tegemoet aan sam@go-ugo.com.