U GO Protein & Vitamin shot

EXTRAATJE NODIG?

Maar liefst 8 op de 10 mensen voelt zich meer dan 3 keer per week moe! Dat blijkt uit ons onderzoek. Herkenbaar?

Wat is U GO?

U GO is een Vitamin & Protein shot dat je net dat extraatje geeft. Het bevat 50% van je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine B2, B3, B5, B12, C en ijzer. Deze voedingsstoffen helpen vermoeidheid te verminderen en ondersteunen je energieniveau. U GO bevat 5 gram proteïnen voor spieropbouw en het behoud van sterke botten. In U GO zit ‘cold pressed’ sap van fruit en groente en dat maakt het super lekker. Een shotje U GO is ideaal bij ontbijt, lunch of als tussendoortje ‘on the go’!

Twee super lekkere smaken 

U GO is verkrijgbaar in de smaken Mango Orange Passion en Ginger Carrot Apple. U GO shots worden gemaakt met vers geperst fruit- en groentesap en fruitpuree. Na persing wordt met ‘high pressure processing’ (HPP) gezorgd dat schimmels en bacteriën worden gedood en alle vitamines en mineralen behouden blijven. Zo blijven de shots langer vers!

Jouw extraatje 'on the go'!

U GO geeft je langdurige energie van vitamines, ijzer en eiwit. Jouw support om alles te doen wat je wilt op de dag!

Verkrijgbaar 'on the go'!

Waar jij onderweg langs komt, daar is U GO. Check hier de verkooppunten.

Duurzaam flesje 'on the go'!

Het shot-flesje is compleet recyclebaar en daarom het beste flesje dat verkrijgbaar is in de markt. Het bestaat uit 75% gerecycled plastic (RPET) en 25% bio based plastic. Duurzamer dan glas!

Hoe goed is U GO voor me?

U GO bevat geen toegevoegde suikers of stoffen als cafeïne of taurine. Dus geen energy kick met daarna een dikke dip, maar energie van sap van ‘cold pressed’ groente en fruit en toegevoegde vitamine B, C en ijzer en proteïne uit zuivel. Verder niks!

Kan ik mijn shotje bewaren voor later?

Het is het best om je shotje in de ijskast te bewaren en hem direct na openen op te drinken. Koud is je shot het lekkerst. Omdat de shotjes van vers sap gemaakt zijn raden we het af om ze meer dan 8 uur buiten de ijskast (4 à 7 graden) te bewaren. Dus je kunt je shotje na aankoop prima meenemen voor een tijdje later.

Kan ik een U GO drinken als…

… ik ziek ben of medicijnen gebruik?

Ja, U GO is een lekker extraatje! In U GO zit alleen echt sap van cold pressed groente en fruit en toegevoegde vitamine B2, B3, B5, B12, C, ijzer en proteïne uit zuivel. Verder geen toevoegingen. Lekker en gezond! Voor mensen met een hogere eiwitbehoefte door ziekte kan U GO een makkelijke en lekkere manier zijn om extra voedingsstoffen binnen te krijgen. Bij twijfel raden we je aan om contact op te nemen met je huisarts, behandelend arts of diëtist.

… ik wil afvallen?

Ja, U GO is een extraatje met weinig calorieën! U GO bevat ongeveer 48 kcal per shot en heeft een laag gehalte aan vet en suiker. Een U GO shot bevat 50% van je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine B2, B3, B5, B12, C, ijzer en 5 gram proteïnen en kan dus een lekker en gezond tussendoortje zijn als je wilt afvallen. Bij twijfel raden we je aan om contact op te nemen met je diëtist of voedingsdeskundige.

… ik zwanger ben?

Dan kun je gewoon U GO drinken. In U GO zit alleen echt sap van cold pressed groente en fruit en toegevoegde vitamine B2, B3, B5, B12, C, ijzer en proteïne uit zuivel. Verder geen toevoegingen. In U GO zit geen rauwe melk.

… ik vegetarier of veganist ben?

De shotjes bevatten wei-eiwit uit zuivel en verder alleen sap van ‘cold pressed’ groente en fruit en toegevoegde vitamine B, C en ijzer. U GO is daarmee geschikt voor vegetariers en niet voor veganisten.

Veel gestelde vragen 

Hoe werken de shots tegen vermoeidheid?

U GO Vitamin & Protein shots bevatten 50% van je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine B2, B3, B5, B12, C en ijzer. Deze voedingsstoffen ondersteunen het energieniveau en helpen vermoeidheid te verminderen. U GO bevat 5 gram proteïnen voor sterkere spieren en spieropbouw en voor het behoud van sterke botten.

 

Wat voor proteïnen zitten in U GO shots?

Elk shotje bevat 5 gram proteïne uit zuivel. Dit zijn wei-eiwitten van de hoogste kwaliteit, die ook voor sportvoeding en kindervoeding worden gebruikt.

Welke allergenen zitten in U GO? (zoals gluten, koemelkeiwit en lactose)

U GO bevat 5 gram wei-eiwit (koemelkeiwit). Daarnaast bevat het een heel klein beetje lactose, namelijk 0,3 gram lactose per shot. De meeste mensen met lactose-intolerantie zullen hier geen tot weinig klachten van krijgen. In U GO zitten verder geen gluten of andere allergenen. Bekijk hier de voedingswaarden.

Waarom is het flesje van plastic? Is glas niet duurzamer?

Het flesje bestaat uit 75% gerecycled plastic (RPET). De overige 25% is bio based plastic, wat betekent dat een deel gemaakt is van plantaardig afval, bijvoorbeeld van suikerriet. Het hele flesje is recyclebaar. Als je plastic recycled is het flesje zelfs duurzamer dan glas. Bovendien is dit flesje nodig voor de ‘high pressure processing (HPP)-behandeling’ waarmee de shots langer vers blijven.

Ik ben influencer en wil graag samenwerken met U GO, met wie kan ik contact opnemen?

Leuk! We willen graag weten wie je bent en wat je idee is! We zien graag je e-mail met je voorstel tegemoet aan sam@go-ugo.com.